sea coast Halkidiki

Πολιτικη απορρητου και cookies

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ “SEACOAST RESORT” ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Πολιτική Απορρήτου του ξενοδοχείου SEACOAST RESORT συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (GDPR) και τους ελληνικούς εκτελεστικούς κανονισμούς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για όλους τους χρήστες του πληροφορικού συστήματος και της ιστοσελίδας (Χρήστες) των οποίων πληροφορίες συλλέγουμε όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας κάνοντας απευθείας μια κράτηση, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας τα στοιχεία τους κατά την έρευνα περί διαθεσιμότητας. Επιπλέον κανόνες μπορεί να ισχύουν για ειδικές κατηγορίες Χρηστών. Οι συγκεκριμένοι κανόνες υπερισχύουν.
Οι παρακάτω κανόνες περιγράφουν πως το SEACOAST RESORT διαχειρίζεται πληροφορίες που αφορούν σε ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο (Προσωπικά Δεδομένα) για υπηρεσίες που εκτελούνται δια μέσου του πληροφορικού συστήματος και της ιστοσελίδας (Συστήματα) του ξενοδοχείου.
Οι Χρήστες είναι όλα τα άτομα που συνδέονται και χρησιμοποιούν τα Συστήματα.
Οι Χρήστες συγκατατίθενται ρητά με τη Διαχείριση των Προσωπικών τους Δεδομένων όπως περιγράφεται σε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ως Διαχείριση ορίζεται οποιοσδήποτε χειρισμός των Προσωπικών Δεδομένων, ανεξάρτητα από τις μεθόδους που εφαρμόζονται και τις διαδικασίες, και συγκεκριμένα τη συλλογή, αποθήκευση, χρήση, αναθεώρηση, αποκάλυψη, αρχειοθέτηση ή καταστροφή των Προσωπικών Δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων ισχύει από την ……10/05/2023……………………………

Οι Χρήστες αναγνωρίζουν ότι:

  • Ως γενικό κανόνα, το SEACOAST RESORT θα λειτουργεί ως διαχειριστής και επεξεργαστής δεδομένων και θα είναι υπεύθυνο για τη Διαχείριση των Προσωπικών Δεδομένων των Χρηστών.
  • Σε κάθε περίπτωση, το SEACOAST RESORT θα επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες που προσδιορίζονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις του SEACOAST RESORT και σύμφωνα με τις αρχές που ορίζονται σε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και, προκειμένου να γίνει χρήση της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου και των υπηρεσιών του, θα πρέπει να γίνουν αποδεκτοί οι όροι και προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Εάν οι Χρήστες επιλέξουν να παρέχουν στο SEACOAST RESORT τα Προσωπικά τους Δεδομένα, αποδέχονται αυτόματα τη μεταφορά και την αποθήκευση των πληροφοριών αυτών στον διακομιστή (server) του SEACOAST RESORT που βρίσκονται στην Ελλάδα (Ευρωπαϊκή Ένωση) όπου έχει τις εγκαταστάσεις του, σύμφωνα με την εφαρμοσμένη νομοθεσία και κανονισμούς για την προστασία δεδομένων.
Το SEACOAST RESORT μπορεί να συλλέξει και να αποθηκεύσει τις παρακάτω πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Στοιχείων:

  • Στοιχεία επικοινωνίας και αναγνώρισης: Επαγγελματικός τίτλος, εργοδότης ή επαγγελματικές σχέσεις, πληροφορίες διαβατηρίου και βίζας και πληροφορίες από άλλες κυβερνητικές ταυτότητες.
  • Πληροφορίες λογαριασμού και προτιμήσεις μάρκετινγκ: για το πρόγραμμα συχνών επισκεπτών και οποιοδήποτε πρόγραμμα συχνών επιβατών ή ταξιδιωτικού συνεργάτη. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας στο μάρκετινγκ.
  • Πληροφορίες διαμονής και αγοράς: Μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες όπως τα ξενοδοχεία στα οποία έχετε διαμείνει ή έχετε κάνει κράτηση διαμονής, ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, ειδικά αιτήματα για αγαθά και υπηρεσίες, προτιμήσεις υπηρεσιών και διαμονής (συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων δωματίου και διακοπών), αριθμούς τηλεφώνου που καλέσατε και φαξ που στείλατε, κλήσεις ή μηνύματα που λάβατε, καθώς και οποιαδήποτε σχόλια ή περιεχόμενο μας παρέχετε σχετικά με τη διαμονή σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες μέσω της χρήσης συστημάτων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, συστημάτων διαδικτύου (συμπεριλαμβανομένων ενσύρματων ή ασύρματων δικτύων, έξυπνων ή κινητών συσκευών ή της θέσης σας) και άλλων συστημάτων ασφαλείας και τεχνολογίας. Αγορασμένα ή χρησιμοποιημένα στο Seacoast Resort φυσικά και ψηφιακά κλειδιά χρήσης δωματίων,
  • Δραστηριότητα συσκευής, διαδικτύου και δικτύου: Κάθε φορά που αλληλεπιδράτε μαζί μας στο διαδίκτυο, ενδέχεται να συλλέγουμε τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (“IP”) που αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες από τις συσκευές σας εάν συνδεθούν ή ανιχνευθούν από τα ασύρματα δίκτυα στις ιδιοκτησίες μας. Εμείς ή οι προμηθευτές μας ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα δίκτυα Wi-Fi και άλλες υπηρεσίες, όπως οι ιστότοποι που επισκέπτεστε ενώ χρησιμοποιείτε το δίκτυο Wi-Fi μας. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies και συναφείς τεχνολογίες για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους Ιστότοπους, τις Εφαρμογές και το διαδικτυακό μας περιεχόμενο. Ενδέχεται να συλλέγουμε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας, τις σελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση και τον χρόνο που αφιερώνετε σε κάθε σελίδα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε, το μοντέλο, τον κατασκευαστή και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τη διεύθυνση URL οποιωνδήποτε ιστότοπων που επισκεφτήκατε πριν και μετά την επίσκεψη της ιστοσελίδας μας (συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης που σας παρέπεμψε στην ιστοσελίδα μας), καθώς και το αν κάνετε κλικ ή αλληλεπιδράτε με το ψηφιακό μας περιεχόμενο και τη διαφήμισή μας στον ιστοσελίδα μας και σε άλλους ιστότοπους. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες για την καταγραφή των περιόδων λειτουργίας των χρηστών στον ιστότοπο και τις εφαρμογές μας. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Εφαρμογή ή στην έκδοση της Ιστοσελίδας για κινητά, συλλέγουμε τη συσκευή σας, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, τις πληροφορίες του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Ενδέχεται επίσης να ενσωματώσουμε τεχνολογίες (οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, web beacons, ετικέτες και pixels) στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε άλλες επικοινωνίες που σας στέλνουμε εμείς ή οι προμηθευτές μας για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με αυτά τα μηνύματα, όπως το αν και πότε ανοίξατε ένα μήνυμα ή κάνατε κλικ σε οποιοδήποτε περιεχόμενο εντός του μηνύματος.
  • Πληροφορίες πληρωμής και πίστωσης: Στοιχεία πιστωτικής κάρτας και άλλων μεθόδων πληρωμής: Ενδέχεται να συλλέξουμε στοιχεία πιστωτικής κάρτας και άλλων μεθόδων πληρωμής. Σε περιορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την πίστωση των πελατών,
  • Πληροφορίες για την τοποθεσία: Όταν έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή, ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες σχετικά με την ακριβή γεωγραφική σας θέση, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη γενική τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP και τον ταχυδρομικό σας κώδικα,
  • Δημογραφικές πληροφορίες: Μπορεί να συλλέγουμε δημογραφικές πληροφορίες, όπως το φύλο, η εθνικότητα, η ηλικία, η ημερομηνία και ο τόπος γέννησης,
  • Βιομετρικές, σχετικές με την υγεία ή άλλες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες: Μπορεί να συλλέγουμε ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία ή τη θρησκεία, τις οποίες μας παρέχετε για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ., συνθήκες υγείας ή θρησκευτικές συνθήκες που απαιτούν ειδική στέγαση ή υπηρεσίες), ή βιομετρικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση προσώπου,
  • Ηχητικές και οπτικές πληροφορίες: Μπορεί να καταγράψουμε τις κλήσεις εξυπηρέτησης πελατών και το υλικό ασφαλείας των ακινήτων μας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τη φωνή ή/και την εικόνα σας,
  • Προτιμήσεις και συμπεράσματα: Μπορούμε να συλλέξουμε τις προτιμήσεις σας ή να βγάλουμε συμπεράσματα για εσάς, αντανακλώντας αυτό που πιστεύουμε ότι είναι οι προτιμήσεις, τα χαρακτηριστικά και οι προδιαθέσεις σας, με βάση άλλες προσωπικές πληροφορίες που έχουμε, και
  • Περιεχόμενο συσκευής: Με την άδειά σας, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της συσκευής σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα 9.

Ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε ή που συλλέγουμε θεωρούνται ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με τους νόμους περί απορρήτου ορισμένων περιοχών/χωρών. Ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία, ως “ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες” μπορεί να νοούνται προσωπικές πληροφορίες από τις οποίες μπορούμε να προσδιορίσουμε ή να συμπεράνουμε τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή ενός ατόμου, τις πολιτικές απόψεις, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ή άλλες πεποιθήσεις παρόμοιας φύσης, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική ή επαγγελματική, θρησκευτική, φιλοσοφική ή πολιτική ένωση, τη σωματική ή ψυχική υγεία ή κατάσταση, την ιατρική περίθαλψη, τα γενετικά δεδομένα, τις βιομετρικές πληροφορίες και τις πληροφορίες σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου. Σε ορισμένες πολύ σπάνιες περιπτώσεις, τα οικονομικά αρχεία, οι πληροφορίες πιστωτικών καρτών και τα δεδομένα τοποθεσίας μπορεί να αποτελούν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες στον τόπο διαμονής σας. Εάν βασιζόμαστε σε συγκατάθεση για την επεξεργασία των Ευαίσθητων Προσωπικών Πληροφοριών σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή ανά πάσα στιγμή. Επεξεργαζόμαστε Ευαίσθητες Προσωπικές Πληροφορίες στη δικαιοδοσία σας μόνο εάν και στο βαθμό που επιτρέπεται ή απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. για να διασφαλίσουμε ότι θα προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα σε εσάς όσον αφορά τις τροφικές αλλεργίες και τις ιατρικές καταστάσεις, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε πληρωμές με κάρτα). Θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε αυστηρά τις πληροφορίες αυτές χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ασφαλείας που περιγράφονται περαιτέρω παρακάτω.

Όταν συναινείτε στην παρούσα Πολιτική, παρέχετε, στο βαθμό που απαιτείται και επιτρέπεται από την τοπική σας νομοθεσία, τη ρητή και γραπτή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών που παρέχετε στο Seacoast resort και οι οποίες θεωρούνται ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες ή οικονομικές πληροφορίες (εκτός από ορισμένες δικαιοδοσίες, όπου θα σας ζητήσουμε να δώσετε τη συγκατάθεση αυτή ξεχωριστά). Εκτός από το βαθμό που απαιτείται από το νόμο, δεν είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε στη Seacoast resort οποιαδήποτε από τις ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες σας, και αν επιλέξετε να μην το κάνετε, αυτό δεν θα σας εμποδίσει να αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες από τη Seacoast resort (εκτός από τις περιοχές όπου τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας μπορεί να αποτελούν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες).

Κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας του SEACOAST RESORT, συλλέγονται συνεχώς πληροφορίες μέσω του διακομιστή φιλοξενίας της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σχετικά με τη χρήση της, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies.

Ο κύριος σκοπός του SEACOAST RESORT κατά τη συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων είναι να παρέχει στους Χρήστες ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Οι Χρήστες συμφωνούν ότι το SEACOAST RESORT μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά τους Δεδομένα για να παρέχει τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που ζητούν οι Χρήστες ως προς :

  • Τις κρατήσεις και τη διαχείριση κρατήσεων, ως απαραίτητες ενέργειες για την εκτέλεση των αιτημάτων των Χρηστών είτε μέσω άλλων παρόχων υπηρεσιών κράτησης ή της απευθείας κράτησης με το ξενοδοχείο για την παροχή των υπηρεσιών φιλοξενίας στο SEACOAST RESORT.
  • Την προσαρμογή των υπηρεσιών προς τους Χρήστες βάσει των προσωπικών τους προτιμήσεων κατά τη φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο καθώς και την αποθήκευση στοιχειωδών δεδομένων με σκοπό τη διευκόλυνση στην παροχή πληροφοριών κατά την εκ νέου επίσκεψη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου.
  • Την επικοινωνία και αποστολή πληροφοριών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους Χρήστες σύμφωνα με τις αναζητήσεις τους. Η εναντίωση σε πρακτικές αυτού του είδους, γίνεται οποτεδήποτε με την αποστολή ηλεκτρονικού μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: …info@seacoastresort.gr………………..
  • Την ενημέρωση των Χρηστών για τυχόν μεταβολές στις παρεχόμενες υπηρεσίες βάσει των επικοινωνιακών προτιμήσεών τους.
  • Την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή προσωπικών μηνυμάτων (Facebook Messenger κλπ) εφόσον τούτο επιλεγεί ως τρόπο επικοινωνίας στο αντίστοιχο πεδίο.
  • Την επιβεβαίωση των στοιχείων και λοιπών πληροφοριών των χρηστών/φιλοξενούμενων αναφορικά με την ορθότητα των καταχωρημένων δεδομένων τους ως προς την ημερομηνία άφιξης και πληρωμής της κράτησης. Η επεξεργασία αυτή θεωρείται απαραίτητη για την διεκπεραίωση της κράτησής με το ξενοδοχείο ή για την παροχή άλλων υπηρεσιών του ξενοδοχείου .

Η παροχή ορισμένων προσωπικών πληροφοριών από τους Χρήστες καθίσταται υποχρεωτική όταν ζητείται η παροχή των υπηρεσιών του ξενοδοχείου. Διαφορετικά, θα είναι αδύνατη η παροχή οποιασδήποτε προσφερόμενης υπηρεσίας.
Σημειώνεται ότι για τη διασφάλιση των νόμιμων συμφερόντων του ξενοδοχείου, την εύρυθμη λειτουργία του, την ασφάλεια των επισκεπτών/πελατών και εργαζομένων του ξενοδοχείου καθ΄όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, υπάρχει εγκατεστημένο και λειτουργεί κλειστό κύκλωμα καταγραφής καμερών (Closed Circuit TeleVision).
Τα ανωτέρω θα τηρούνται πάντοτε και σύμφωνα με την υποχρέωση συμμόρφωσης στις νομικές υποχρεώσεις αναφορικά με τη χρήση προσωπικών δεδομένων.
Οι χρήστες μπορούν οποτεδήποτε να πληροφορηθούν σχετικά με τα διατηρούμενα προσωπικά τους δεδομένα επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ………info@seacoastresort.gr………………………….

Στο πλαίσιο της χρήσης των υπηρεσιών του ξενοδοχείου, οι Χρήστες αποδεχόμενοι τους όρους του παρόντος συμφωνούν ότι τo SEACOAST RESORT μπορεί να γνωστοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για να παρέχει υπηρεσίες, να ανταποκριθεί σε νομικές απαιτήσεις, να επιβάλλει τις πολιτικές του, ή να προστατέψει τα δικαιώματα την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους.
μπορεί επίσης να μοιραστεί τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών με:

  • Με στελέχη και αντιπροσώπους του ξενοδοχείου όπως πάροχοι υπηρεσιών και συνεργάτες, οι οποίοι επεξεργάζονται και αποθηκεύουν τα δεδομένα σας για λογαριασμό του ξενοδοχείου, με εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες – επαγγελματίες συμβούλους του ξενοδοχείου, με τις νομικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου ή τις αστυνομικές αρχές.
  • Άλλα τρίτα μέρη στα οποία οι Χρήστες ζητούν ρητά την αποστολή των Προσωπικών τους Δεδομένων (ή για τους οποίους οι Χρήστες είναι αλλιώς ρητά ειδοποιημένοι και συμφωνούν κατά τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας).
  • Αρχές και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, άλλες κυβερνητικές αρχές ή τρίτα μέρη ως απάντηση σε αίτηση για πληροφορίες που συνδέονται με ποινική έρευνα, εικαζόμενη παράνομη δραστηριότητα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που μπορεί να εκθέσει το SEACOAST RESORT ή τους Χρήστες σε νομική ευθύνη. Τα Προσωπικά Δεδομένα που μπορεί να γνωστοποιήσει το ξενοδοχείο στις ως άνω αρχές μπορεί να περιλαμβάνουν την Ταυτότητα του Χρήστη και άλλη Ιστορικότητα της ταυτότητας του χρήστη, όνομα, πόλη, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση και οτιδήποτε άλλο ζητηθεί αιτιολογημένα από την αρχή.
  • Άλλες επιχειρηματικές οντότητες, εάν το SEACOAST RESORTS προγραμματίζει να συγχωνευτεί ή να αποκτηθεί από εκείνη την επιχειρηματική οντότητα. (Εάν προκύψει τέτοιος συνδυασμός, το SEACOAST RESORT θα απαιτήσει ότι η νέα ή συνδυασμένη οντότητα θα ακολουθήσει αυτή την πολιτική προστασίας δεδομένων με σεβασμό στα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών. Εάν τα Προσωπικά Δεδομένα είναι να χρησιμοποιηθούν σε αντίθεση με αυτή την πολιτική, οι Χρήστες θα λάβουν προηγούμενη ειδοποίηση.)
  • Μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων των εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) διασφαλίζοντας ότι οι μεταφορές αυτές είναι νόμιμες και ότι οι πληροφορίες σας παραμένουν ασφαλείς σύμφωνα με το GDPR

Χωρίς περιορισμό των ανωτέρων, στην προσπάθεια να σεβαστεί τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών, το SEACOAST RESORT δε θα γνωστοποιήσει αλλιώς τα Προσωπικά Δεδομένα σε αρχές επιβολής του νόμου, άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ή άλλα τρίτα μέρη χωρίς μια νομικά έγκυρη αίτηση, εκτός και εάν θεωρεί, καλή τη πίστη, ότι η γνωστοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την αποφυγή επικείμενης σωματικής βλάβης ή οικονομικής απώλειας ή για να αναφέρει υπόνοιες για παράνομη δραστηριότητα.

Το SEACOST RESORT δεν πουλά ή νοικιάζει τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών σε τρίτα μέρη για σκοπούς επικοινωνίας (marketing). Μπορεί να συνδυάσει τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών με πληροφορίες άλλων Χρηστών και να τα χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει και να προσωποποιήσει τις υπηρεσίες του.

Οι Χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα ζητώντας ένα αντίγραφο τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας …info@seacoastresort.gr……………………
Οι Χρήστες μπορούν να δουν, να αναθεωρήσουν, να αλλάξουν και διαγράψουν το σύνολο των Προσωπικών τους Δεδομένων με τη συνδρομή του προσωπικού του SEACOAST RESORT. Είναι ευθύνη των Χρηστών να ενημερώσουν τα Προσωπικά τους Δεδομένα εάν αλλάξουν ή είναι ανακριβή. Κατά την αίτηση του Χρήστη για την αναθεώρηση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του στο προσωπικό του ξενοδοχείου, το SEACOAST RESORT θα σταματήσει άμεσα την επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων, σύμφωνα με τον εφαρμοσμένο νόμο.

Αναφορικά με τον χρονικό προσδιορισμό αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών των Χρηστών, το SEACOAST RESORT διατηρεί τα Προσωπικά Δεδομένα από Χρήστες που ζήτησαν τη διακοπή της επεξεργασίας τους και μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο με σκοπό που προβλέπεται και σύμφωνα με τον νόμο και αφορά την φορολογία ή νομικές υποχρεώσεις ή επιβολή του νόμου γενικότερα. Ειδικότερα, να προλάβει απάτη, να συλλέξει οφειλές, να λύσει διαφορές και άλλα προβλήματα τυχόν προκύψουν, να βοηθήσει σε έρευνες και να πράξει σύμφωνα με τον νόμο.

Οι Χρήστες διατηρούν το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου δηλώνοντας τούτο ρητά και παραθέτοντας λεπτομερώς τους λόγους οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας το αίτημά αυτό στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ξενοδοχείου.

Για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων τους που απορρέουν από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθώς και την υποβολή ερωτήσεων και παραπόνων Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν ανά πάσα στιγμή μέσω μηνυμάτων που θα αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ξενοδοχείου.

Οι Χρήστες μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων από το ξενοδοχείο στην εποπτική αρχή όπου για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων στο www.dpa.gr

Τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών αποθηκεύονται στον server του ξενοδοχείου. Το SEACOAST RESORT μεταχειρίζεται τα Προσωπικά Δεδομένα ως πολύτιμο κεφάλαιο και το διατηρεί με διάφορες μεθόδους (κρυπτογράφηση, κωδικούς πρόσβασης, φυσική ασφάλεια κλπ) για να προστατέψει τα Προσωπικά Δεδομένων των Χρηστών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και γνωστοποίηση. Ωστόσο, τρίτα μέρη μπορεί παράνομα να διακόψουν ή να ανακατευθύνουν ιδιωτικές επικοινωνίες μεταξύ των Χρηστών και των Συστημάτων. Συνεπώς, αν και το SEACOAST RESORT καταβάλει σημαντική προσπάθεια εφαρμόζοντας τις καταλληλότερες πρακτικές συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων και μέτρα ασφαλείας για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση, αποκάλυψη ή καταστροφή των προσωπικών και άλλων δεδομένων των Χρηστών που είναι αποθηκευμένα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ή τη σχετική βάση δεδομένων, δεν υπόσχεται ότι τα Προσωπικά Δεδομένα θα παραμείνουν για πάντα ιδιωτικά και δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους αν αυτό ποτέ προκύψει.

Ως προς Τρίτα Μέρη, Εκτός και εάν δηλώνεται κάτι διαφορετικό από όσα περιλαμβάνονται σε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το παρόν αφορά μόνο στο θέμα και στην γνωστοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει το SEACOAST RESORT από τους Χρήστες. Εάν οι Χρήστες αποκαλύψουν τα Προσωπικά τους Δεδομένα σε άλλους, συμπεριλαμβανομένων μέσω cookies από τρίτα μέρη ή άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, διαφορετικοί κανόνες μπορεί να ισχύουν στη χρήση ή γνωστοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων που οι Χρήστες αποκάλυψαν σε αυτούς. Το SEACOAST RESORT δεν έχει κανέναν έλεγχο επάνω στις Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τρίτων μερών, και οι Χρήστες υπόκεινται στις Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των τρίτων μερών όπως αυτές εφαρμόζονται. Το SEACOAST RESORT ενθαρρύνει τους Χρήστες να κάνουν ερωτήσεις πριν γνωστοποιήσουν τα Προσωπικά τους Δεδομένα σε άλλους.

To SEACOAST RESORT χρησιμοποίει «cookies» (μικρά αρχεία που αποθηκεύονται προσωρινώς στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή). Τα αποθηκευμένα αυτά αρχεία μπορούν να παρέχουν στους Χρήστες ενημερώσεις και πληροφορίες αλληλεπίδρασης ως προς τη χρήση της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου. Ο πρωταρχικός σκοπός για τη συλλογή αυτών των δεδομένων από τους χρήστες της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου με σκοπό την παροχή ομαλής, αποτελεσματικής και εξατομικευμένης εμπειρίας όταν γίνεται χρήση της. Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, δίνεται στους Χρήστες η δυνατότητα να επιτρέψουν ή να απαγορεύσουν τη διαδικασία της χρήσης των cookies στον υπολογιστή ή την συσκευή τους.
H ιστοσελίδα του SEASCOAST RESORT χρησιμοποιεί λογισμικό cookies που παρέχεται από το Google analytics ή από τον διακομιστή φιλοξενίας της ιστοσελίδας του για την παρακολούθηση της χρήσης τις ιστοσελίδας από τους επισκέπτες. Το λογισμικό θα αποθηκεύσει ένα cookie στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Χρήστη προκειμένου να εντοπίσει και να παρακολουθήσει τη χρήση της ιστοσελίδας από αυτόν, αλλά δεν θα αποθηκεύσει, ή θα συλλέξει προσωπικά ποτέ τα προσωπικά του δεδομένα. Άλλα cookies ενδέχεται να αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Χρήστη από άλλους συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες στο ξενοδοχείο ή άλλους προμηθευτές όταν αυτή η ιστοσελίδα παραπέμπει με σύνδεσμο προς αυτούς.

Το SEACOAST RESORT μπορεί να τροποποιήσει αυτή την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή ανακοινώνοντας την τροποποιημένη έκδοση στην παρούσα ιστοσελίδα του. H συνέχιση της χρήσης των Συστημάτων μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές αποτελεί τη συναίνεση του χρήστη σε αυτές τις αλλαγές και για τον λόγο αυτόν είναι αναγκαία η τακτική επανεξέταση της.

Για πληροφορίες σχετικά με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή τη χρήση των προσωπικών δεδομένων, οι Χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: ……info@seacoastresort.gr…………….

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η διεύθυνσή σας IP και ο παράγοντας χρήστη γνωστοποιούνται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων.

logo-sea-coast-resort

Το Sea Coast είναι ένα ολοκαίνουργιο 5-star All-inclusive ξενοδοχείο το οποίο ιδρύθηκε το 2023. 

Για οποιαδήποτε απορία και επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας